Boyarsky Murphy Architects

DSC_5724boyarskymurphy_fitzroy_DSC_5529_BDSC_5668_B_blueboyarskymurphy_fitzroy_DSC_5587DSC_5702boyarskymurphy_fitzroy_DSC_5694fitz stair 1stair 2 fitzfitz stair 3boyarskymurphy_fitzroy_DSC_5772boyarskymurphy_fitzroy_DSC_5539boyarskymurphy_fitzroy_DSC_5750boyarskymurphy_fitzroy_DSC_5488_Bboyarskymurphy_fitzroy_DSC_5740boyarskymurphy_fitzroy_DSC_5453fitz 1boyarskymurphy_fitzroy_DSC_5492_FINALboyarskymurphy_fitzroy_DSC_5496

house in primrose hill, london

Alterations to a London terrace house to create a new home with a unique connection to its garden. The rear wall was removed and a new extension added with 6m high sliding glass doors to create a light double volume  living environment that connects directly with the new garden. A glazed terrace at first floor level looks onto the garden.